Ota juhlakausi vastaan kauniilla kattauksella
Valitse astiat ja aterimet teeman mukaan
Olipa kyseessä sitten modernin minimalistinen tai romanttisesti kukkiva kattaus, voit surutta kattaa pöytään eri sarjojen astioita. Muista, että jokainen ruokalaji ansaitsee oman aterimensa, mikä lisää etikettiä ja tyylikkyyttä jokaiseen suupalaan. Tarjoiluastian viereen voit kirjoittaa lapun mikä herkku on kyseessä. Kaada juomat pulloihin, kannuihin tai karahviin.
Viimeistele kattaus kauniisti
Loppusilauksen kattaukseen tuovat harkitut yksityiskohdat - kynttilät, tuikut, lautasliinat, luonnonmateriaalit ja kukat.
Älä säästele yksityiskohdissa!
Kruunaa kattaus yhdellä näyttävällä kukkakimpulla tai jaa kimppu useampaan eri maljakkoon. Taittele lautasliinat kauniisti. Somista lautasliinan ja aterimien päälle kukka tai yrtinoksa.