Lasten vaatteet ja kengät - Valmiina kesän seikkailuihin

Kesän lämmön saapuessa on aika päivittää lasten vaatekaappi kevyempiin, mukavampiin ja käytännöllisiin vaatteisiin sekä kenkiin.

Meiltä löydät laadukkaat sisä- ja ulkovaatteet sekä asusteet ja kengät, jotka sopivat täydellisesti vilkkaiden lasten aktiiviseen arkeen.

Kesän must-have sisä- ja ulkovaatteet

  1. T-paidat ja shortsit: Hengittävät ja mukavat T-paidat sekä shortsit pitävät lapset viileinä ja tyylikkäinä kesän leikeissä.
  2. Kevyet takit ja housut: Valitse sateen tai viileämmän illan varalle kevyitä takkeja ja housuja, jotka suojaavat tuulelta ja sateelta kuitenkaan hiostamatta.
  3. Uima-asut: Hiekkalaatikolta rantaleikkeihin – laadukkaat uima-asut kestävät hyvin käyttöä ja kuivuvat nopeasti.
  4. Mekot ja hameet: Iloiset kuviot ja kevyet materiaalit tekevät mekoista ja hameista mukavia ja juhlavia kesän juhliin ja arkeen.

Lasten vaatteita

Kesäiset jalkineet ja asusteet

  1. Kengät: Tukevat lenkkarit ja ilmavat sandaalit antavat liikkumavaraa ja pitävät jalat viileinä. Vedenkestävät kengät ovat täydellisiä rantapäiviin.
  2. Lippikset ja hellehatut: Suojaa lasten päät auringon paahteelta tyylikkäillä lippiksillä ja hellehatuilla.

Valmiina kesän rientoihin

Valitse kestäviä ja käytännöllisiä lasten vaatteita ja jalkineita, jotta pienet seikkailijat voivat nauttia kesästä mukavasti ja turvallisesti. Päivitä lasten vaatekaappi laadukkailla kesätuotteilla, jotka sopivat täydellisesti toukokuun lopun ja kesäkuun alun lämpöisiin päiviin.

Lapsille kenkiä

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi