Must have kesätuotteet – Päivitä kesätyylisi

Ah, kesä – se aika vuodesta, kun päivät pitenevät, aurinko paistaa kirkkaammin, ja elämä tuntuu upealta.

Eikö ole mitään päälle laitettavaa? Päivitä vaatekaappisi kesäkuntoon.

K-Citymarketista löydät kaiken tarvittavan kesäpukeutumiseen koko perheelle – naisille, miehille ja lapsille. Tässä artikkelissa esittelemme kesän kuumimmat vaatetrendit ja annamme vinkkejä, miten päivität kesätyylisi rennolla otteella!

Naisten kesäuutuuksia

Kesävaatteiden valinta alkaa mukavuudesta ja tyylistä. Naisten osastolta löydät kevyet mekot, hulmuavat hameet ja ilmavat topit, jotka pitävät sinut viileänä lämpimimpinäkin päivinä.

Miesten kesäuutuuksia

Miesten valikoimassa puolestaan komeilevat rennot shortsit, hengittävät T-paidat ja kevyet kauluspaidat – täydelliset sekä kaupunkiseikkailuihin että rannalle.

Lasten kesäuutuuksia

Lapset rakastavat kesällä värikkäitä printtejä ja kuoseja, ja meiltä löytyykin valtava valikoima hauskoja ja käytännöllisiä vaihtoehtoja, jotka kestävät leikkiä ja touhua. Unohtamatta tietenkään kesäkenkiä: sandaalit, lenkkarit ja flip-flopit löytyvät jokaiseen jalkaan ja jokaiseen seikkailuun.

Kesän ehdoton asuste – laukku!

Kesäinen look ei ole valmis ilman täydellistä laukkua. Olipa sitten kyse isosta rantakassista, kätevästä olkalaukusta tai trendikkäästä vyölaukusta, meiltä löydät laukut, jotka täydentävät asusi ja pitävät tärkeät tavarasi turvassa kaikkialla, minne kesä sinut viekään.

Päivitä kesätyylisi K-Citymarketissa

Tule siis K-Citymarketiin tai vieraile verkkosivuillamme k-citymarket.fi, ja anna meidän auttaa sinua päivittämään kesätyylisi. Meillä on kaikki, mitä tarvitset nauttiaksesi kesästä täysin rinnoin – tyylikkäästi ja mukavasti.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi