Pukeutumisen syksyn trendit 2024

Syksy tuo mukanaan uusia muotivirtauksia, jotka päivittävät vaatekaappisi ajan tasalle ja pitävät sinut tyylikkäänä viilenevissä keleissä. K-Citymarketin laajasta valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi syksyn trendikkäimmät vaatteet ja asusteet.

Tässä artikkelissa esittelemme syksyn pukeutumisen tärkeimmät trendit ja annamme vinkkejä, miten voit yhdistellä niitä omassa tyylissäsi.

Neulekuva 2

Mukavat ja monikäyttöiset neuleet

Neuleet ovat syksyn kulmakivi ja tänä vuonna niiden monikäyttöisyys ja mukavuus korostuvat entisestään. Paksut, lämpimät neuleet ovat täydellisiä kerrospukeutumiseen. Niissä nähdään nyt uusia leikkauksia ja yksityiskohtia, kuten suuret kaulukset ja epäsymmetriset helmat.

Pukeutumisen syksyn trendit 2024 teksti neulekuva

Tyylikkäät takit ja päällysvaatteet

Syksyn takkitrendeissä näkyvät erilaiset siluetit ja materiaalit. Klassiset villakangastakit, näyttävät tekoturkikset ja modernit trenssitakit ovat kaikki suosittuja valintoja. Cape-takit eli viittamaiset takit ovat myös nousussa, tuoden asuun ripauksen eleganssia ja dramatiikkaa​.

Takkikuva

Rohkeat asusteet

Syksyn asusteet ovat rohkeita ja erottuvia. Leveät vyöt, näyttävät hatut ja koristeelliset korut tuovat yksinkertaisempaankin asuun lisää persoonallisuutta ja tyyliä. Erityisesti metallinhohtoiset vyöt ja isot hatut ovat suosittuja, ja ne tuovat asuun viimeistellyn ilmeen.

Asusteet kuva

K-Citymarketin valikoimasta löydät kaikki nämä syksyn trendit ja paljon muuta. Päivitä vaatekaappisi syksyn uusimmilla muotivaatteilla ja asusteilla, jotka pitävät sinut sekä lämpimänä että tyylikkäänä.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi