Säällä kuin säällä - Lastenvaatteet sateelle

Säästä riippumatta, löydät meiltä sopivat lastenvaatteet, jotka pitävät pienet seikkailijat lämpiminä ja kuivina. Valitse tarpeisiisi sopivat tuotteet ja nauti ulkoilusta säällä kuin säällä.

Mitä voisit pukea lapselle päälle syksyn sateisiin?

Säältä tulee suojautua pukeutumalla oikein. K-Citymarketin valikoimista löydät lämpimät kerrastot, vedenpitävät ulkoiluvaatteet, sadevaatteet sekä sopivat kengät haastavimpiinkin ulkoilusäihin.

Tutustu vedenpitävien vaatteiden valikoimaan

Meillä yhdistyvät muoti ja toiminnallisuus. Ihanista sadetakeista tyylikkäisiin kumisaappaisiin – tarjoamme täydelliset sadepäivän perustarvikkeet, jotka pitävät pienet kuivina ja muodikkaina säällä kuin säällä.

Sadesäihin:

Ulkoilu sateessa on varustelukysymys. Laadukkaat sadetakit ja kurahousut pitävät lapset kuivina ja mukavina. Valitse vedenpitävät materiaalit, jotka kestävät leikkien tuomat haasteet. Pehmustetut saappaat ja lämpimät kurarukkaset takaavat, että lapsesi pysyy lämpimänä ja kuivana koko päivän. Lisäksi heijastimet parantavat turvallisuutta hämärässä säässä.

Näillä varusteilla selviät sateessa:

Sadetakki ja kurahousut

Vedenpitävät ja kestävät materiaalit.

Kumisaappaat

Lämpimät ja pitävät jalat kuivina.

Kurahanskat

Suojaavat kädet ja estävät veden pääsyn hihansuihin.

Fleecekauluri ja merinovillakerrasto

Lämpimät ja mukavat kerrokset kylmille ja kosteille päiville.

Välikauteen:

Lauhemmilla säillä parhaita vaihtoehtoja ovat välikausi- ja softshell-vaatteet. Nämä vaatteet ovat kevyitä mutta silti suojaavia, ja ne on usein valmistettu vettähylkivistä materiaaleista. Nopeasti kuivuvat kerrastot ja matalat, vedenpitävät kengät tekevät ulkoilusta mukavaa myös viileämmillä keleillä.

Pakkassäihin:

Pakkassäihin kannattaa pukea päälle hyvin eristävät vaatteet, kuten vanulliset toppatakit ja -housut, jotka pitävät kylmän loitolla. Veden- ja tuulenpitävät materiaalit varmistavat, että lapsesi pysyy lämpimänä ja kuivana. Talvikengissä on oltava lämmin vuori ja pitävä pohja, joka antaa hyvän pidon liukkaallakin kelillä. Heijastinyksityiskohdat lisäävät turvallisuutta pimeinä talvipäivinä.

Tutustu K-Citymarketin laajaan valikoimaan lasten ulkoiluvaatteita ja varusteita, ja löydä oikeat koot ja värit helposti verkkokaupastamme.

Lasten sadevaatteiden hoito ja puhdistus - näin teet sen

Lasten sadevaatteiden hoito ja puhdistus - näin teet sen

Lasten sadevaatteet pysyvät priimakunnossa, kun panostat niiden huoltoon.
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi