Syksy ja talvi ovat sesonkiaikaa pitkään uunissa valmistetuille ruoille. Uuniruokien kypsennys sujuu parhaiten sopivan kokoisissa padoissa ja uunivuoissa.
Padassa voit ruskistaa, paistaa tai hauduttaa ruokaa. Sitä voi käyttää kattilan tavoin liedellä tai sitten perinteisemmin uunissa. Jos haluat valmistaa pitkään haudutettua ruokaa, kannellinen pata on oivallinen valinta. Padat ovat valmistettu yleensä esim. valuraudasta tai keraamisesta materiaalista.
Kätevät uunivuoat sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon, esim. paistamiseen, lämmittämiseen, gratinointiin sekä erilaisten uuniruokien kuten lasagnen tai kiusauksien valmistamiseen. Uunin kestävät vuoat ovat valmistettu posliinista, savesta, lasista, teräksestä tai esim. alumiinista, joka on käsitelty tarttumattomalla pinnoitteella.
Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät valikoiman erilaisia patoja ja uunivuokia, joissa valmistat mitä herkullisemmat ruoat. Tutustu valikoimaamme ja tilaa kätevästi juuri sinulle sopivat tuotteet verkkokaupastamme!