Höyrykääreessä voi kypsentää niin kasviksia, vaaleaa lihaa kuin kalaakin. Valmistustavaksi voi valita mikroaaltouunin tai tavallisen uunin. Kiireistä arkiruoanlaittajaa kiinnostaa ehkä eniten menetelmän nopeus: mikroaaltouunissa esimerkiksi kala kypsyy höyryttämällä 3-4 minuutissa ja samassa ajassa voi kypsentää itselleen terveelliset lohkotut perunat tai lisukkeeksi parsakaali. Höyrykääre on myös loistava apu lastenruokien valmistamiseen: pieniä annoksia monta kertaa päivässä - ja aina tuoretta. Vetoisuus 650 ml, materiaali 100 % platinasilikonia, konepestävä. Platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.